Sinds 1966 dé verf- en behang speciaalzaak in Tilburg!

Unilux logo

Onze horrencollectie heeft voor elke situatie een oplossing. Geen vervelende muggen en vliegen meer die uw nachtrust verstoren.

Onderstaand een kleine greep uit de mogelijkheden.

 

Inklemhor

Voor draaikiep-ramen hebben wij horren die gewoon in uw kozijn kunnen blijven zitten terwijl het raamgedeelte gewoon bedienbaar en te sluiten is.
Zonder te boren of te schroeven wordt de hor geplaatst, en is uiteraard ook makkelijk weer te verwijderen.
 inzetten van hor inzetten van hor inzetten van hor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plisséhor voor draaiende deuren

Hordeuren worden in tegenstelling tot raamhorren dagelijks vele malen gebruikt en moeten dus zeer degelijk zijn. 

De Plisséfit heeft de goede eigenschappen van de Japanse plisséhordeur gecombineerd met de wensen en eisen van de westerse markt. Het resultaat is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur. De Plisséfit is zonder extra hulpprofielen direct in- en op-de-dag te plaatsen; het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. Standaard leverbaar in 5 RAL kleuren ( 9010, 9001, 7016, 9006, 9005 ).

Het UV-bestendige gaas vouwt zich op in een alluminium cassette, welke ook geschikt is voor buitenmontage ( bv bij een naar binnendraaiende deur)

 

 

plisséfitdetail_plisséfit.jpgdubble plisséfitkleuren overzicht 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Voorzet unit

 

Een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl. Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat deze Voorzet variant bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. In verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een luxe uitstraling. De geplisseerde Voorzet Unit kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is geschikt voor op de dag montage. Bediening van boven naar beneden is niet mogelijk i.v.m. vervuiling en uitzakken van het gaas. Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen, de hor is dus uitneembaar voor schoonmaakklusjes.

 

 

 voorzet plissévoorzet plissé detail    voorzet plissé dubbel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opmeten door ons is een gratis service. Plaatsen gebeurt in overleg met u.

Openingstijden

 

Ma 09.00 - 17.00
Di 09.00 - 13.00
Wo 09.00 - 17.00
Do 09.00 - 17.00
Vr 09.00 - 17.00
Za 09.00 - 17.00
Zo gesloten


Wij hebben geen koopavond !

 

Contact

Mink Verf en Behang

Korenbloemstraat 125

5025 PP Tilburg

info@mink-vb.nl

Tel: 013 - 468 35 28