Sinds 1966 dé verf- en behang speciaalzaak in Tilburg!

In onze winkel kunt u terecht voor de juiste producten voor uw schilderklus.

Of u nu kiest voor ons "huismerk" NIVEAU of gaat voor de bekendere verfmerken, wij zorgen voor de gewenste verf en materialen.
Met onze mengmachines heb u de keus uit meer dan 20.000 kleuren.

sigma kleurenwaaier ncs kleurenwaaier c213 vw sg1027 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook kleuren van andere merken kunnen wij maken.
Met onze Colour Reader kunnen wij zelfs uw kleur meten en de kleurcode die het dichtste bij komt uitlezen.

 colour readerbanner image sigma kleur10sigma kleurenwaaier voice of colour

 

 

 

 

 

 

Sigma Coatings

Ervaar het met Sigma

Steeds vaker worden professionele klussen uitgevoerd door de doe-het-zelver. De kwaliteitsbewuste verfbewuste consument kiest hiervoor professionele lakken en muurverven voor de zekerheid van een eindresultaat van hoog niveau.

sigma sigmatex superlatex matt

Sigma heeft haar producten verbeterd op die terreinen die voor u als klant belangrijk zijn. We noemen duurzaamheid, hechting en elasticiteit, kleur- en glansbehoud, vloei en laagdikte en dekking.

Over Sigma Uw resultaat telt

Sigma Coatings biedt deze professionele producten via de verfspeciaalzaken.

 


Boonstoppel Verf

Kleuren brengen ons dierbare historisch erfgoed al eeuwenlang tot leven.
Kleur creëert immers sfeer, bepaalt de uitstraling en geeft karakter. Boonstoppel Verf combineert nostalgie en authentieke kleuren met vakmanschap en de hoogste kwaliteit van vandaag de dag.

boonstoppel garantie grondverf Exqua dOr

 

header_boonstoppel2.jpg

 

De rijke geschiedenis van Boonstoppel Verf gaat terug tot 1890. Haar bijzondere geschiedenis stelt Boonstoppel Verf in staat om ook nu ambachtelijke lakken en muurverven in oorspronkelijke monumentale kleuren te leveren.

De hoge, bolle glans van de standverven zoals de Japan-lakken van begin 1900. Of met toepassing van de moderne technologie de beste kwaliteit buitenlakken op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars. Kortom, Boonstoppel Verf biedt een ijzersterk en onderscheidend assortiment met een bijzonder beleving.

Niet voor niets kiest de professionele schilder sinds jaar en dag voor Boonstoppel Verf. Een exclusief assortiment Boonstoppel Verf producten is voor de kritische doe-het-zelver alleen verkrijgbaar bij de beste verfspeciaalzaken.


Niveau gaat voor Goud

niveau logo shadow

Wij gaan voor goud, dat zal u direct duidelijk zijn.

NIVEAU maakt alleen verf van en voor een hoog NIVEAU en in onze winkel vindt u dan ook de kwaliteitsproducten van NIVEAU.

NIVEAU is al meer dan 20 jaar een officieel geregistreerd verfmerk met daarbij een aansluitend pakket diverse non-paintproducten; kwasten, rollers, schuurpapier etc. alles van professionele kwaliteit tegen een redelijk scherpe prijs.

packshot niveau extreem reinigbaar 10l 2

 

Uw huis vraagt...NIVEAU!!


Polyvine

 

Polyvine Decorators Varnish Satin Clear 4L

 

WAAROM KIEZEN VOOR POLYVINE

Polyvine heeft een ongeëvenaarde reputatie bij vakmensen voor zijn unieke, innovatieve en hoogwaardige producten die ontworpen zijn voor maximale bescherming en gebruiksgemak.

Eén van onze meest verkochte artikelen van PolyVine is De Decorateurs Vernis

decorateurs vernis heel matte 500ml

Een unieke, watergedragen acryl blanke lak die nanotechnologie gebruikt om een breed scala aan decoratieve oppervlakken te beschermen – schilderwerk, behangpapier, stof, hout, stuc.

Hoogglans voor een glanzende afwerking, zijdeglans voor diepte en een zachte glans, extra mat voor een volledig glansvrij oppervlak. Waterbestendig, vlekbestendig, hittebestendig en dampdoorlatend.

 

 


Openingstijden

 

Ma 09.00 - 17.00
Di 09.00 - 13.00
Wo 09.00 - 17.00
Do 09.00 - 17.00
Vr 09.00 - 17.00
Za 09.00 - 17.00
Zo gesloten


Wij hebben geen koopavond !

 

Contact

Mink Verf en Behang

Korenbloemstraat 125

5025 PP Tilburg

info@mink-vb.nl

Tel: 013 - 468 35 28